Post by trasounizinvlad on Mar 17, 2022 8:49:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cathay Pacific ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cathay Pacific IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generatorių brangakmenių kodai ▞▞▞
▞▞▞ Cathay Pacific 2022 version ▞▞▞
Cathay Pacific Travel & Local ini
Visą laiką „xperia mini pro“ klaidos...
Tik 2 žvaigždutės, nes į ją neįeina krovininiai laivai... Būtų gerai
Negaliu užsisakyti skrydžių. Labai lėtas ir ribotas funkcionalumas.
Programa yra gerai. Jis veikia, bet yra labai lėtas. Tai veikė tik tada, kai galėjau prisijungti naudodamas savo registruotą paskyrą. Kai tai padariau, galėjau matyti kelis užsakymus ir atsisiųsti visus savo ir dviejų vaikų mobiliuosius įlaipinimo bilietus. Taigi, tai veikia, bet prireikė didžiausios valandos dalies, kad visa programėlėje esanti informacija ir įlaipinimo bilietai veiktų.
Gerai
deja, „Android“ mobiliojoje programoje nėra kelių miestų. Aš tiesiog žinau, kad yra tik kelių miestų svetainė. Jau darau užsakymą, tikiuosi, kad galėsiu jį pakeisti, jei norite užsisakyti kelis miestus, apsilankykite cathay pasific svetainėje
Cathay Pacific Reisen & Lokales itvc
Patarimas: nenaudokite su Asia Miles paskyra. Keliaujant su Cathay, Azijos mylių paskyra staiga sustabdyta be jokios priežasties. Skrydis labai atidėtas, bet dėl to nepavyko gauti jokios informacijos naudojant programą, kai jums jos *labiausiai reikia*. Azijos mylios kelias dienas neduoda jokio atsakymo, todėl negalite atnaujinti programos su nauja skrydžio informacija. Man visiškai bevertė programa.
Ar galite įtraukti "susipažinkite su komanda" į šią programą?
Ar Cathay išbandėte šią programą viduje, prieš pradėdami naudoti viešai? Reagavimas lėtas, nepatogus vartotojui. Sudėtinga procedūra,. Galite pabandyti įtraukti rezervuotą bilietą į marcopolo paskyrą ir pamatyti, kaip tai sudėtinga. Net „China Airline“ programa yra geresnė. Ar galite paaiškinti, kodėl galiu pasirinkti vietą žiniatinklyje, bet negaliu pasirinkti naudodamas šią programą? Ar tikitės, kad vartotojai persijungs iš žiniatinklio į šią programą ir naudos bandomąjį metodą, kad pasirinktų vietą? Nusivylęs
Prisiregistravimas naudojant šią programą buvo turbūt pati skausmingiausia patirtis, kurią aš kada nors patyriau. Sąmoningai užsiregistravome internetu, kad turėtume mobiliuosius įlaipinimo bilietus. Tada jis pasakė, kad mes nepasiekiami, eikite į pagalbos tarnybą. (Ko sąmoningai norėjome išvengti dėl lengvesnio laiko oro uoste). Ji taip pat atsisakė priimti mano teisingą vardą ir pavardę, nes, matyt, jis neatitiko mano paso! Ši programa yra visiškai baisi, todėl labai rekomenduočiau atvykti į oro uostą 30 minučių anksčiau, kad būtų lengviau.
Tinka tik užsakymams atlikti / peržiūrėti. Negaliu atlikti pakeitimų ir nėra pagalbos internete. Susisiekite tik neveikiančiu numeriu. Paskutinį kartą rezervuosiu Cathay, nes šis užsakymas buvo tiesiog visiška netvarka, kurios jiems nepavyko tinkamai išspręsti
Mano „Asus“ telefone programa neveikia kaip OPEN ir UPDATE.
Bandžiau prisijungti kaip milijoną kartų ir 95 % tiesiog nepavyko prisijungti, o kiti 5 % tiesiog pasakė, kad negali rasti mano užsakymo.
Būtų malonu programėlėje užsisakyti kelių miestų bilietus.
Programėlės dizainas atrodo gražiau, tačiau skrydžio pasirinkimas yra labai lėtas. Jau naudoju wifi
Šioje programoje trūksta kelių miestų funkcijos, kad būtų išvengta užsakymo daugiau nei paprastos kelionės atgal. Vietoj to naudosiu „Skyscanner“.
Po atnaujinimo vis tiek nepavyksta atidaryti... 605 klaida
國泰航空 旅遊與地方資訊 ftsy
Nesuderinamas su naujausia Android versija. CX surinkite shxt, prašau.
Cathay Pacific Perjalanan & Lokal wmh
Manau, kad tai nėra Cathay pacific problema. Pirmiausia turėtumėte atsisiųsti programą Mobogenie, tada atsisiųskite programą Cathay pacific, tada atnaujinkite per žaidimų parduotuvę, aš ką tik padariau tai.
Lėtas ir linkęs į avariją. Turėtumėte atkreipti dėmesį į gerai veikiančias BA ir Easyjet programas. Tikimės, kad kitas atnaujinimas išspręs problemas.
Negaliu prisijungti. 2014 m. gruodžio 7 d. atnaujinimas. Vienas plius vienas telefonas. Android.
Labai lėtai kraunasi ir naršo aplink
Visada buvo šiek tiek vėluojantis, bet pastaruoju metu jis tapo siaubingai lėtas. Taip pat nuolat stringa ir pasirodo pranešimas „605 klaida“. Versija, kuri buvo parduotuvėje prieš 3 mėnesius, veikė daug geriau!
Pagrindinėje svetainėje nepavyko užsiregistruoti internetu, nes paspaudus "check in" nieko neįvyko, o dabar ir programėlė neveikia.
Mylėk
Gera ir paprasta programa, skirta stebėti skrydį ir taškus. Tačiau programėlė rodo tik pigiausių skrydžių kainą.Tikiuosi, kad programos gali rodyti skirtingas kainas ir skirtingą lankstumą. Neradau funkcijų, kurias galėčiau pasirinkti atlikdamas užsakymą. Tikiuosi, kad thry gali pakeisti programą, kad visos kainos būtų rodomos skirtingai lanksčiai.
negaliu prisijungti negaliu gauti rezervacijos neveikia pusė mygtukų
<a href=""></a>
Sunku užsisakyti reklaminius skrydžius. Spustelėjo Japonija, bet vietoj to buvo nukreipta į Taivano reklamas. Reikia pataisyti klaidas.
Visada prasta programėlė lyginant su kitomis oro linijomis, po paskutinio atnaujinimo tapo nebenaudojama. Pakartotinai sugenda, sakydamas „klaidos kodas 605“
Cathay Pacific Cestovanie a miesta eshc
Ką tik įdiegiau programėlę neskaitęs apžvalgų, ką paprastai daryčiau pirmiausia... Tačiau priešingai nei apžvalgos per pastarąsias kelias savaites, mano Note2 ji įkeliama per 5 sekundes per wifi ir 4G. Didelis senosios versijos patobulinimas, kuris priminė senąsias 90-ųjų svetaines.
Nenaudinga programa, net negaliu prisijungti.
Programėlės mobiliesiems prisijungimo skiltis nukreipia mane į naują statinį puslapį, kuriame prašoma prisijungti arba užregistruoti naują paskyrą. Paspaudžiu mygtuką „Prisijungti“ ir nukreipiu mane į žiniatinklio naršyklę, kad galėčiau prisijungti... Labai varginantis; Aš naudoju šią programą daugelį metų be problemų iki šiol!
Gerai