Post by trasounizinvlad on Mar 17, 2022 9:14:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Балон Фли Буббле Поп ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Балон Фли Буббле Поп IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за генератор злата ▞▞▞
▞▞▞ Балон Фли Буббле Поп 2022 version ▞▞▞
Непозната земља програмера
веома добра апликација и есеј за играње
Игре, задржавање истог времена
Било је забавно
имам залихе са нивоом који се не помера
Ова игра Буббле Схотер је најбоља!!! Ову игру обично играм током путовања на посао и са посла, што је обично дуго путовање. То је 1 1/2 сата у оба смера. Ако нема ништа добро на телевизији, онда ћу ја да играм игру. Буббле Схоотер је нова и побољшана визија друге игре, Буст-А-мове, дивне игре. Обе игре су као играње шаха. Морате да смислите своју стратегију на сваком нивоу, ускладите боје сваког мехурића да бисте елиминисали свог конкурента, а то је да очистите сваки ниво
волим моју игру бубле
Лепа мала игра, али два огласа по нивоу? Деинсталиран прилично брзо.
То су добре игре
Превише мислим да прст контролише, али је забавно играти.
Бесплатни видео са балончићима ради само повремено
Одлична, опуштајућа атмосфера и велико задовољство!
Гре@т гамел тхе
Добро јутро драга моја
Дошао сам преко нивоа 1.500. Нисам га играо неко време и открио сам да сам поново покренуо ниво 1. Поврх тога, сваки пут када кликнем на било шта, морам да видим додатак. Кликнем на настави, додај. Затим кликнем на плаи, још једно додавање након само 1 секунде. У најмању руку мало. 😡😡😡😡😡
Користите пуну не досадну игру
слатка игра до сада врло лака, ипак помало глупа
Превише огласа и нивоа постаје смешно након неког времена и изузетно је тешко добити звездицу. Деинсталирано није за мене.
ХВАЛА Уживам и врло лако се ништа много рекламира 👍👍👍👍👍💗
предивна
Волим ову игру
풍선 버블 슛 캐주얼 게임 rwg
забавно за игру и опуштање.
Ниво 163 и 164 нису видљиви
Зашто ми игра стално нуди да играм претходни ниво сваки пут? То је јебено досадно. Не желим да играм исти ниво изнова и изнова, посебно ако сам га већ прошао са 3 звездице. Молим вас учините да птица на углу буде мала да не види ништа. Волим све остало
Не свиђа ми се ова игра
Добро за бебе
Угодно забавно. Јако ми се свиђа. Прилично је опуштајуће и примамљиво.
Супер игре волим ову игру
Занимљива
Игра шарики - Bubble Shooter Казуальные mwz
Веома занимљиво и свиђа ми се, хвала.
игра је обешена не може да се настави
Свиђа ми се ова игра, невероватна је
Превише додатака, лако и не свиђа ми се како птице изгледају, то је за мене језиво. Али хеј, то је моје мишљење
Игра шарики - Bubble Shooter Казуальные nnl
Indah Bubble Shooter Santai qxbi
Надограђени телефони. Био је на нивоу 4000. Нећу поново почети. Не постоји начин да сачувам свој напредак.
Mirrors of Albion রোমাঞ্চকর pag
Игра Е 3421 се неће учитати.
много реклама..јако лоше😠😠
Завршио сам 162 фазу, али не идем на следећи ниво. Зашто не прећи на следећи ниво
сати забаве
Превише додати
Од последњег ажурирања, када добијете 3 звездице на свим нивоима, а затим се вратите у игру касније, пише да сада имам само 2 звездице на сваком нивоу, без обзира колико пута поново играм, стварно ми је доста игре Сада
Здраво, ова игра је веома заинтересована. Уживам у њој, али постоји један проблем, то су додаци, молимо уклоните додатке
Превише огласа...молим вас отарасите их се...
Док играте екран постаје црн..пун је грешака, ажурирајте и понекад додаци прекривају половину екрана..!!!
Хеј човече који има право место да почне са новим од најбољих начина да добијеш најновију верзију најважнијих ствари у животу, а ја ћу бити први који ће бити најбољи начин за неко време између доба мојих омиљених је свет
Лепа игра, уживао сам у њој, али толико реклама
Забавна, брза игра, шарена без ометања
Не долази после нивоа од 3000
Све у свему, одлична и маштовита игра, чини се да је једини проблем у томе што када требате да гледате оглас за више мехурића, нема га или сте приморани да преузмете игру или све ради што превише покушавате да спасете
Игрица је бас супер и јако ми се допада!!!Много је добра,никада нисам бољу игрлала!!💜👏😊