Post by trasounizinvlad on Mar 17, 2022 9:17:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairākām atslēgām ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Tā ir šī kļūda, ka mcpe profila iestatījumos redzu, ka manā ādā ir izlaisti pikseļi, bet, kad es to aplūkoju šajā lietotnē, nekas nav redzams...
Man patika šī lietotne, tā ir piemērota visu veidu radošu apvalku veidošanai, taču es domāju, ka tā varētu būt DAUDZ LABĀK!
Skin Editor 3D for Minecraft ابزارها por
Шляпа — угадывай слова с друзьями لفظ fup
Tā ir laba lietotne, taču poga Meklēt skin online dažreiz vienkārši uzliek Steve skinu -Π-, ja ir veids, kā to labot, lūdzu, dariet to.
Šī lietotne ir pārsteidzoša 👏 Es tai piešķiru piecas zvaigznes, jo esmu varējis izveidot savas ādas, nevis no Minecraft. Nepārprotiet mani, tās no Minecraft ir foršas, bet es gribētu savu. .
Diezgan laba lietotne. Es neesmu bots. Vienīgais, ko es gribētu piebilst, ir tāds kā centrmezgls vai kaut kas tāds, lai cilvēki varētu dalīties savā starpā. Es domāju, ka kopiena radītu patiešām labas ādas. Arī sākumā es domāju, ka kaut kas nav kārtībā ar lietotni vai maniem failiem, bet, kad es to pārbaudīju, āda bija sajaukta, jo es aizmirsu izdzēst ārējo slāni. Jebkurā gadījumā man ļoti patīk šī lietotne, un es personīgi pateicos izstrādātājiem.
Padariet fonu neredzamu, jo melnais fons nedarbojas
Tā ir ļoti laba lietotne, un tā ir lieliska! Tikai dažas lietas: lūdzu, pievienojiet taimeri, lai parādītu, kad tiks parādīta nākamā reklāma; Ja rediģējat apvalku nejaušā brīdī vai 100 pieskārienu triggee, sūtīšanas reklāmu mehāniķis ir pārāk nejaušs, jo, ja spēlētājs rediģēšanas laikā nejauši noklikšķina uz reklāmas, viņš aiziet, lai dotos uz Play veikalu un zaudētu progresu pašreizējā apvalkā. Eksportēt ādu uz mc; Jā, pārējie strādā, taču, lai to nosūtītu tieši uz minecraft, mehāniķis var nedarboties, vai arī tas ir mans fails manā ierīcē.
tas ir diezgan viegli lietojams, un tajā sniegtās reklāmas var nekavējoties izņemt, un tas ir ļoti atzinīgi vērtējams. tie piedāvā arī iepriekš sagatavotas ādas, kuras varat mainīt. lai gan, izejot no lietotnes, jūs zaudējat visus ārējos dizainus, taču varat saglabāt apvalku savā galerijā un pavilkt to vēlreiz, lai turpinātu.
ir vienkārši neiespējami izveidot labus attēlus šajā lietā, jūs nevarat darīt tikai vienu lietu vienlaikus, jums ir jādara viss. Jūs nevarat tuvināt vienu lietas pusi, ko vēlaties darīt! TAS VEIKSMES!
Runāt ne par skinu glābšanu!!! TIEŠI TAS NOTIEK AR MANU TELEFONU!!! NOVĒROŠI ŠO KĻŪDU!!
Man patīk, ka man nav jāielādē āda, pie kuras es pašlaik strādāju, bet, ja es uz kaut kā noklikšķinu pārāk daudz reižu, ir jāparādās reklāmai. Ļoti kaitinoši. Joprojām laba lietotne skinu veidošanai tālrunī.
Lieliska lietotne, taču pievienojiet iestatījumus, ja pievienojat krāsu patiešām konkrētam apgabalam, iespējams, uzzīmējat to
Šī lietotne vispirms kairina dažas ādas, ko pārlūkoju savā galerijā, nedarbojas, un, JA PARĀDĀS PIEDĀVĀJUMS UN TIKAI PUSE EKRĀNA UN RĀDĀ AIZVĒRŠANAS pogu, bet es steidzos un tikko noklikšķināju uz tālruņa atpakaļ pogas. ES PĀRĒJU LIETOTNI, PĒC ATGŪRU ATGRIEZU ŠO MUMLĪGO PIEDĀVĀJUMU, KAS PAZIŅAS, UN ARĪ MANU ĀDU, KURAM TRŪK DAUDZ DAĻU, UN DAŽA IR PĀRTRAUKTA. lejupielādējiet citu lietotni IESKrūvējiet šo
Tas darbojās 5 minūtes, pēc tam es nevarēju tikt garām ielādes ekrānam bez tā avārijas
Es vērtēju šo ar 2 zvaigznēm, jo 1. Ir tik daudz reklāmu, kuras nevar izlaist. 2. Es varu izveidot savu sapņu ādu, bet kopumā es ceru, ka jūs to izlabosit, tas būs lieliski.
Skin Editor 3D for Minecraft Eszközök vpz
Ļoti slikti, ka vienmēr tiek rādīta reklāma un tiek ielādēts tikai tas, kas neļauj rediģēt apvalku
Ja tas darbojas, es būtu gatavs maksāt maksu, lai izvairītos no reklāmām, bet diemžēl lietotne nav lietojama reklāmu skaita dēļ
Tā ir ļoti noderīga lietotne, lai izveidotu Minecraft apvalkus ar otru pikseļu slāni, kas pievienots sīkākai informācijai. Šeit redzamās īsās reklāmas ne vienmēr ir kaitinošas, tikai tiek rādītas nejauši, nevis konstantos laikos.
Es mēģinu dūtīt minecraft skinus markiplier, jacksepticeye,pewdiepie.
Šī lietotne ir labākā, un tajā ir pārsteidzoši visas versijas, pat 1.17.10, un labākais ir tas, ka tā ir bezmaksas. Reklāmas gandrīz nav, kāpēc gan nepiešķirt tai 5 zvaigznes.
Skin Editor 3D for Minecraft Narzędzia ldas
Vienkārši pārslēdzieties uz citu lietotni un atgriezieties, un jūsu progress ir pagājis. Kopumā jauka lietotne.
Tas ir patiešām grūti, bet man patīk šī lietotne
Šī lietotne ir laba bet es taisu skinus tikai lai uztaisītu addonus jo es spēlēju ar PC.
Spēle ir pārāk aizkavēta, un tā neatradīs ādu, kuru vēlējos atrast, un tā vēlas piekļūt manai 📷
Slikts interfeiss un pilns ar reklāmām.
Paļauties forši
Ļoti forša lietotne es taisu spokus es visu laiku jokoju ar savu māsu un draugiem!!
tas ir jauki, bet ir grūti dabūt citu skinu, ko rediģēt, izņemot to, ka viss ir jautri! (: <3
Tas ir labi, bet viss, ko es pārslēdzu, kļūst par papildinājumu Un veids, kā jūs izveidojāt šo lietotni, ir lieliski. Vienkārši sniedziet dažus lietotnes aprakstus, tad tikai jaunie šīs lietotnes lietotāji sapratīs, kā pareizi lietot šo lietotni un samazināt dažus papildinājumus Papildinājumi ir pārāk daudz
Man tas vienkārši patīk, jo es varu meklēt savu iecienītāko ādu..es esmu slinks to darīt..ir vajadzīga gara diena, ko pavadīt ar to. Jebkurā gadījumā, paldies, ka izveidojāt šo pieteikumu.
Lietojumprogrammu apvalki izskatās lieliski.. tomēr, kad es izvēlējos apvalku, tas neļāva man to iegūt minecraft, es domāju, ka tā ir tikai šī āda, tāpēc es izmēģināju citu.. bet nē, tā bija tikpat liela vilšanās.
Lielisks dizains, taču, veidojot savu ādu, es pametu lietotni, un lielākā daļa no maniem panākumiem tika zaudēta
Es veidoju savu ādu un, nonākot Minecraft, es uz ādas iegūstu dažādas lietas, kuru tur nebija. tas ir ļoti kaitinoši. Lūdzu, paskaidrojiet man, kāpēc.
Šī lietotne ir lieliska! To ir viegli lietot, un krāsas ir viegli atrast, un krāsu ir daudz! Kopumā es domāju, ka tā ir lieliska lietotne, papildinājumi var būt kaitinoši, bet citādi tas ir lieliski!
Šī lietotne ir ļoti lieliska! Man nav iebildumu pret reklāmām, bet, ja tā ir, vienkārši izslēdziet internetu. Jebkurā gadījumā krāsu palete ir dažāda, un pati lietotne ir ļoti viegli lietojama! Es to iesaku.
Man patīk lietotne, nepārprotiet mani, bet, izejot no lietotnes, tā nesaglabā dažas daļas, tāpēc man ir jālejupielādē apvalks katru reizi, kad izeju no lietotnes, un es vēlos, lai jūs varētu pievienot arī plānās 3 pikseļu rokas, bet tad ka tas ir labi
Sākumā tas bija labs ādas veidotājs/redaktors, un tad vadīklas tika paceltas, mēģināja pieteikties vēlreiz, bet tas... jā... nedarbojās īsti labi - kopumā laba ādas redaktora/veidotāja lietotne, vienkārši izlabojiet problēmu fakts, ka tas man neļauj krāsoties, pat ja es uzsitu pa ādu APVIENOTĀS SIMT REIZES
muļķis
Problēma ar šo MC ādas redaktoru ir tāda, ka tas turpina sabojāt ādu, lai tā būtu slaida līdz klasiskai ādai ar daļu no tās nogriezta aizmugurē.
Skin Editor 3D for Minecraft Įrankiai lyf
Tas pats attiecas uz sākotnējo Skin redaktoru, taču tas vēl ir noderīgs dzēšgumijai.
slikti. 1. aizpildījums ir slikts, tas AIZPILD visu rediģēto ādas daļu. 2. neatbalsta 128x128 apvalkus 3. kad atļausiet 4d apvalkus? 4.kāpēc tuvināt un noņemt tālummaiņu, ja var vienkārši savilkt un apgriezt? 5.slikta kvalitāte, galvas apakšdaļa ir apgriezta, vērsta pa labi, kad vajadzētu būt pa kreisi un otrādi. es to neiesaku citiem. tur ir labāki ādas redaktori.
Tas ir jautri, jo jūs varat izveidot savu raksturu un tas ir jautri, jo jūs varat sākt tēlu ar acīm un neko citu, tāpēc būtībā tas paveic darbu jūsu vietā, viss, kas jums jādara, ir apģērbs
Tas darbojas perfekti, labi gandrīz. Instrumenti darbojas, viss darbojas, bet tas neļaus man importēt ādu minecraft. Tur teikts, ka tā ir, bet tā nav.
Šī ir lieliska lietotne, ja rediģējat apvalkus, kuriem nav dziļuma. bet es gribēju rediģēt ādu, kurai ir daudz dziļuma, un es nevarēju rediģēt nevienu ādas dziļuma aspektu.